Ne jemi të specializuar për promovimin e biznesit tuaj. Ne kemi ide se si duhet reklamuar biznesin, produktet dhe shërbimet tuaja.

Promocione si:

• PoS (Point of Sale)

• HoReCa (Hotele Restorante Kafene)

• Lansime te produkteve,

• Loja shperblyese.