KD Events & Communications është e specializuar në Blerjen dhe Planifikimin e Mediave. Ajo qe bejme se pari eshte, ne se bashku me klientin i përcaktojme konsumatoret me te preferuar, ose me te deshiruar. Keshtu ne jemi në gjendje për të përcaktuar se cilat media këta konsumatorë potencial i percjellin, lexojne apo dëgjojne. Ne gjithmonë perdorim mënyra inovative për të zvogëluar shpenzimet ne te ardhmen si dhe për të rritur efektivitetin e reklamave qoftë në ekran apo në internet